Печени свински уши Еко-Мес (вакуум) са традиционен български деликатес, приготвен от подбрано свинско месо. Изпечени до златист цвят и вакуумирано опаковани за запазване на свежестта, те са готови за директна консумация или за дообогатяване на различни ястия и мезета. Отличават се с апетитен вкус, леко хрупкава текстура и характерен аромат.
Традиционен месен деликатес
Приготвен от подбрани свински уши
Вакуумна опаковка за по-дълга свежест
Подходящо за директна консумация или мезе към бира и ракия
Продукт на Еко-Мес
Свински уши, сол, подправки.
Енергийна стойност: ~280 kcal / 1170 kJ
Мазнини: ~24 g
от които наситени: ~9 g
Въглехидрати: 0 g
от които захари: 0 g
Протеини: ~18 g
Сол: ~1.5 g
Да се съхранява при температура от 0°C до +4°C. След отваряне да се консумира в рамките на 48 часа.
Посочен върху опаковката.